/blog

Affordable Art Fair Brussels 2022 - De recap

Na een hoop voorbereidingen was het afgelopen week dan zover – mijn werk is getoond op de Affordable Art Fair in Brussel.

Met een totaal van 15 werken was ik één van de drie kunstenaars van de galleries Domo Eclectica en Gallery Scorelle Sciarone die hun werk in Brussel ten toon konden stellen.

Domo Electica, Pat, Bloom, Biance Spierenburg, Tasha, Marielle van der Net
Packing the art pieces before shipping them to Brussels.
Inpakken van de kunstwerken

Het voorbereiden begon met het maken van een selectie van mijn werk; en heb gekozen voor de 12-delige serie "Sterrenbeelden (Constellatie) Serie" uit 2020, een grote [re-render] versie van "The (Night) Owl" (2020) en wat andere werken uit mijn cybrisme oeuvre.

Hoewel de werken op HD Metal zijn vervaardigd was het zaak deze voor het vervoer goed in te pakken zodat ze beschermd waren tijdens de reis naar Brussel.

Ook waren er een aantal nieuwe werken die ik voor deze gelegenheid moest signeren – wat ik met aan graveerapparaat doe – aangezien de drager van de kunstwerken het duurzame aluminium is.

Na aankomst zijn de werken opgehangen op de wand die mij was toegewezen – en aangezien we vooraf een layout hadden bedacht – zag dit er schitterend uit!

De werken kwamen mooi tot z'n recht en ondanks de best felle verlichting, kwamen ook de kleuren er gestoken uit.

Layout van de wand met kunstwerken
Layout van de wand met kunstwerken

Aangezien dit mijn eerste "internationale" was, had ik nog geen idee wat te verwachten maar de feedback de reacties waren zeer gaaf! Veel bekenden die even langskwamen, geïnteresseerden en natuurlijk ook kopers die meer informatie over de concepten en werken wilden.

Al met al een enerverende ervaring waar ik veel van heb geleerd. Naast de expositie ook in de vrije uren nog lekker van Brussel kunnen genieten.

De architectuur en sfeer is daar altijd zo ontspannen en low-key - heerlijk!

Op naar een volgende fair of expositie. Voor meer informatie of aanbiedingen – neem gerust contact met me op !